Catering Kristiansand

Catering er ikke lenger bare en meny bestående av snitter og tradisjonelle koldtbord. Nei, catering kan være så mye mer. Derfor står vi i Bankkjelleren klare til å overbevise deg om at mat er mer enn bare mat. I alle fall vår. Det som serveres fra Bankkjelleren skal være en kulinarisk opplevelse uansett om du spiser den hos oss, eller serverer den i egenarrangerte selskap. Vi leverer catering til store selskap på flere hundre mennesker, men også til små private arrangementer i vertens eget hjem.

Varisjonen er stor i vår catering meny. Den består av ulike spennende treretters menyer, flotte bufeer, enkel og smakfull lunsjmat til bedrifter, tapas og påsmurte rundstykker og baguetter. Et stort utvalg av fantastisk mat som vi er veldig stolte av å kunne tilby deg.

Catering skal være fantastisk mat, men det hjelper lite med den flotte maten om prisen er for høy. Derfor setter Bankkjelleren Catering sin ære i å levere mat av restaurantkvalitet til meget gode priser, slik at du skal kunne nyte maten og selskapet ditt med god samvittighet.

Vi mener catering bør være av beste kvalitet med det lille ekstra, og at det skal være tilgjengelig for alle, uansett størrelsen på selskapet. Hva med å samle vennegjengen til en deilig tapaskveld? Fantastisk mat levert på døra, slik at du kan konsentrere deg om gjestene dine istedefor å stå på kjøkkenet hele kvelden. Muligheten er der.

Vi er fleksible, og setter gjerne sammen en meny tilpasset dine ønsker. Ta kontakt i dag for en spennende catering-opplevelese

Om Oss

Bankkjelleren catering leverer fantastisk mat av restaurantkvalitet til meget gode priser. Alt blir servert på elegante, hvite porselensfat.

Vi leverer selskapsmat, alt fra treretters, flotte buffeer, lunsjmat til bedrifter, fingermat og ulike påsmurte.

Kontakt oss

Bankkjelleren catering
Elvegata 11,
4614 Kristiansand

Line Byremo, Salgssjef, Mob: 905 71 179line@bankkjelleren.com

“Mat av restaurant kvalitet til meget gode priser. Leverer der du er.”

created with FormCrafts