Selskapslokaler

Selskapslokaler finner du mange av, men ikke alle kan måle seg med den intime og sjarmerende atmosfæren du finner i Bankkjelleren, spør du oss. Etter at bygget fikk nye eiere i 2012 har det fått et skikkelig løft og igjen blitt et prakteksemplar av flott arkitektur slik det en gang var. Med 100 år gammel historie skrevet i veggene, har bankens gamle hvelv i kjelleren nå blitt til byens flotteste selskapslokaler, nemlig Bankkjelleren.

I hjertet av Kristiansand, midt i Kvadraturen, finner du også den hyggeligste betjening og den beste maten. Våre kokker og servitører er nøye utplukket, og ryktet har begynt å gå om den fantastiske maten de tryller frem, og den hyggelige servicen de serverer den med. Bankkjellerens selskapslokaler setter den perfekte rammen på de aller fleste selskapelige arrangementer. De er anvendelige og egner seg for alt fra kurs, møter og julebord for bedrifter, til alle typer selskaper som konfirmasjoner, bryllup, feiring av runde tall, minnestunder og mer. Uansett hva anledningen er vil Bankkjellerens nyoppussede selskapslokaler skape den rette stemningen, og gi deg og dine gjester en opplevelse dere sent vil glemme.

Våre selskapslokaler har på kort tid blitt et populært sted å leie for mange. Her får du ferdige løsninger eller spesialtilpassede pakker for ditt selskap. Med en variert meny vil du garantert finne noe som faller i smak. Vi satser alt på kundetilfredshet, og vi vet hvor viktig det er at alt blir slik du har sett for deg. Bankkjellerens selskapslokaler setter prikken over i´en på ditt neste arrangement. Det er vi overbevist om.

Om oss

Ønsker du å leie stilfulle og luksuriøse lokaler – da er bankkjelleren plassen.

Passer til konferanser, intimkonserter, bryllup, konfirmasjoner, styremøter og som rene selskapslokaler.

Vi leverer ferdige løsninger, slik at du kan komme til dekket bord.

“Bankkjelleren Selskapslokaler midt i Markens”

Kontakt oss

Bankkjelleren Selskapslokaler

Markensgaten 11

4612 Kristiansand

 

Logen Selskapslokaler

Kirkegata 2

4610 Kristiansand

 

Line Byremo, Salgssjef, Mob: 905 71 179line@bankkjelleren.com

 

created with FormCrafts