En spennende restaurant i Kristiansand

I den storslåtte kjelleren til gamle Christiansand og Opland sparebank finner du en spennende restaurant i Kristiansand. Der har vi tatt med oss smakene fra middelhavsområdet og norske råvarer, som vi serverer i helt unike omgivelser.

Maten

Vi henter inspirasjonene og matrettene fra områdene rundt Middelhavet. Denne maten er kjent for å være noe av det mest velsmakende og sunneste man kan finne. Vi har prøvd oss frem for å finne det aller ypperste, slik at du skal få det beste av det beste. Råvarene vi bruker er helt lokale. Kortreiste råvarer har høyere kvalitet og gir mer smak og næring. Derfor bruker vi bare det beste vi kan finne, for å skape en optimal opplevelse.

Lokalene

Restaurantlokalene er en opplevelse i seg selv. De gamle tykke veggene som en gang huset en bank, er fremdeles en integrert del av restauranten. Dette skaper i seg selv en helt unik atmosfære, og skaper en flott ramme for måltidet. Lokalet har også en gjennomgående utsmykning som er laget av Kjell Nupen. Hans blå og melankolske utrykk kombinert med de tykke kjellerveggene skaper en unik atmosfære som du ikke finner noe annet sted.

Lokalene passer for alt fra små intime selskap, til store begivenheter som bryllup og fester. Eller hva med å komme helt alene for å nyte maten i ro og fred? Du bestemmer selv. Vår restaurant i Kristiansand kan brukes til det meste.

Velkommen til vår restaurant i Kristiansand

Du kan velge å spise i vår restaurant i Kristiansand, eller ta maten med deg. Vi leverer også mat som catering til bryllup, selskap og fest.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille mat kan du kontakte oss på
Telefon: 46980833
E-post: post@madhuset.no