Spisesteder i Kristiansand

Du finner en rekke spennende spisesteder i Kristiansand. I forhold til størrelsen på byen er det nærmest utrolig hvor mye det er å velge mellom. Det store utvalget har gjort kristiansanderne verdensvante og deres ganer ganske krevende. Derfor har det ikke vært noen enkel jobb å bli et av Kristiansands foretrukne spisesteder.

Hvorfor er vi en favoritt blant spisesteder i Kristiansand?

Kombinasjonen av mat, service og omgivelser må fungere for at totalopplevelsen skal bli bra.

Maten har vi hentet fra områdene rundt Middelhavet. Det vil si, råvarene er norske og av høy kvalitet, men smakene kommer fra Middelhavet. Dette kostholdet er kjent for å både være verdens sunneste, og verdens mest velsmakende. Dette har Kristiansanderne virkelig tatt til seg og det er veldig artig at så mange velger å spise hos oss.

Omgivelsene våre er preget av at vi er lokalisert i kjelleren til den gamle Søndenfjelske Privatbank. De tykke steinveggene og den melankolske stilen i utsmykningene som er laget av Kjell Nupen, skaper en nydelig ramme for et måltid som har det lille ekstra. Opplevelsen av stedet starter allerede ute i Markensgaten når du passerer de monumentale søylene i fasaden, på vei inn i restauranten.

Når det kommer til service kan vi ikke gjøre annet enn å strekke oss så langt som mulig. Vi ønsker at du skal føle deg avslappet og oppleve at du blir ivaretatt når du spiser hos oss. Våre kelnere har kompetansen til å kombinere mat og drikke slik at de beste smakene og kombinasjonene kommer frem, og gir deg en komplett opplevelse.

Spise hos oss

Du finner Bankkjelleren i krysset mellom Markensgaten og Dronningensgate, i kjelleren til det samme bygget som huser McDonalds. Vi har både take away med levering, og restaurant med plass til mange mennesker.

Telefon: 46980833
E-post: post@madhuset.no
Bankkjelleren er ditt spisested i Kristiansand.